Over Vital2Work

Over Vital2Work

Online trainingen van Vital2Work

Vital2Work heeft deze online trainingsportal ontwikkeld, omdat wij geloven dat online leren en coachen op het gebied van een gezonde leefstijl in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Online leren en coachen moet vooral leuk zijn en dat zal je ook terugzien in onze trainingen. Wij weten namelijk zeker dat er regelmatig een glimlach op jouw gezicht verschijnt! 

 

Vital2Work wil een vooruitstrevende en onderscheidende rol hebben in online trainingen, en dat zal je ook terugzien in onze diensten. Eén van onze slogans is niets voor niets: Vital2Work bruist van ideeën en is voortdurend in ontwikkeling. Onze trainingen worden regelmatig aangevuld met nieuwe content,

 

Doelgroep

De activiteiten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen. Ook voor slechthorende mensen zijn de online trainingen perfect te volgen. 

Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl.

 

Vital2Work is uitgegroeid tot een bedrijf die allerlei leefstijlgerelateerde diensten aanbiedt en ontwikkelt, welke zich richten op alle vitaliteit- en leefstijlfactoren.

 

Wij vinden het belangrijk om een totaaloplossing te kunnen bieden voor bedrijven omtrent vitaliteit en gezondheid. Wij bedenken concepten, geven advies en implementeren vitaliteitsdiensten- en programma’s die naadloos aansluiten op de doelstellingen en behoeften van jouw organisatie.

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor en kiezen voor vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Onze trainingen vergroot de kennis, vaardigheden en inspireren al duizenden medewerkers Lees meer over ons

Onze specialisten

Benieuwd naar onze specialisten op het gebied van vitaliteit? Ontmoet hier onze bedrijfsspecialisten.

Anke

Vitaliteitscoach- en trainer

Natali

Vitaliteitscoach en leefstijldiëtist

Zoë

Leefstijldiëtist & Product development

Jamie

Vitaliteitscoach- en trainer
Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl. Vital2Work biedt diverse diensten aan die gericht zijn op de leefstijlfactoren: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Stress. De diensten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en wij willen met onze diensten een belangrijke schakel zijn om de vitaliteit van je medewerkers te vergroten.

Vital2Work
Grote voort 247
8041 BL Zwolle
T 085-0655319
E onlinetraining@vital2work.nl
Kvk 63822199