Voordelen van online vitaliteitstrainingen

Voordelen van online vitaliteitstrainingen 

Wist jij dat Vital2work ook een online trainingsplatform heeft? Op het online portal vind je verschillende vitaliteitstrainingen met verschillende onderwerpen. Onderwerpen die aanbod komen zijn de BRAVO(S) factoren. Dit betekent dat voor iedereen er wel iets tussen zit. Met de online vitaliteitstrainingen speel je goed in op de verschillende hulpvragen van je medewerkers. 

Wat voor vitaliteitstrainingen bieden wij aan? 
Wij brengen vanuit Vital2work onze online vitaliteitstrainingen op verschillende en leuke manieren aan bod. Dit doen we doormiddel van video’s, magazines, testen, weetjes, tips, recepten en nog veel meer! Wij vinden het belangrijk om op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier te coachen naar een gezonde leefstijl. Met onze trainingen vergroten we de kennis en vaardigheden. Ben jij nieuwsgierig geworden welke onderwerpen wij aanbieden? Lees dan hieronder snel verder! 

Verschillende onderwerpen die aanbod komen:  

- Bewegen 

- Stoppen met roken 

- Alcohol 

- Voeding 

- Ontspanning 

- Onregelmatige diensten 

- Slapen 

- Actualiteiten, wat er op dat moment speelt! 

Voordelen van onlinetrainingen: 

  • Wat zijn nou de voordelen van de online vitaliteitstrainingen? Tegenwoordig wordt steeds meer online gedaan, maar is dit ook effectief? Het antwoord is JA! Uit onderzoek is gebleken dat je met online trainingen even goede resultaten kunt behalen als met fysieke trainingen! Dat is natuurlijk super fijn! Als organisatie wil je graag dat je medewerkers er wat van opsteken, zodat dit kan worden toegepast in het dagelijks leven, maar als organisatie wil je natuurlijk ook graag resultaat zien!

 

  • De afgelopen maanden zijn we massaal thuis gaan werken en het is fijn om je medewerkers hierbij te kunnen ondersteunen. Wellicht zijn er al tegenaan gelopen, dat je bijvoorbeeld een medewerker op weg wil helpen, maar dat dit nu lastiger is, omdat je niet op locatie aanwezig bent. Met onlinetrainingen kan je dit goed oppakken! Mocht je medewerker bij een bepaalde hulpvraag handvatten willen aanbieden? Dit kan je dan doen middels het online portal. Stel een medewerker geeft aan dat hij/zij veel stress ervaart nu hij/zij thuis aan het werk is. Onder het kopje Stress & Relax (ontspanning), kan je je medewerker ondersteuning bieden.

 

  • Je kunt de online vitaliteitstrainingen overal doen! Of je nou thuis op de bank zit, staat te koken of dat je met het openbaar vervoer naar werk reist, overal kan je het gebruiken! Het is gebruiksvriendelijke voor op de smartphone, tablet en laptop! Dit betekent ook dat de medewerkers niet apart ervoor terug hoeven te komen en dat ze dit in hun eigen tijd kunnen inplannen.

 

  • De medewerkers kunnen gerichter kiezen. Zoals eerder benoemd komen verschillende onderwerpen bij de vitaliteitstrainingen aanbod. De medewerkers kunnen kiezen welke training zij willen volgen.  Je hebt namelijk onbeperkt toegang tot alle vitaliteitstrainingen!

 

  • Heb je als bedrijf misschien minder te besteden aan vitaliteit? Dan zijn de online vitaliteitstrainingen ook een goede uitkomst. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel licenties je wilt afnemen. Heb je bijvoorbeeld een klein groepje medewerkers, maar je wil ze wel graag ondersteuning bieden op het gebied van vitaliteit? Met de vitaliteitstrainingen, is dat ook mogelijk.

 

Alvast een voorproefje om een impressie te krijgen van onze online vitaliteitsplatform? Vraag een demo aan!

Contact

Genoeg manieren om het tij te kunnen keren! Meer informatie over een gezonde leefstijl?

NEEM CONTACT OP

Onze specialisten

Benieuwd naar onze specialisten op het gebied van vitaliteit? Ontmoet hier onze bedrijfsspecialisten.

Viënna

Leefstijldiëtist

Nathalie

Vitaliteitscoach

Anne

Adviseur bedrijfsvitaliteit & communicatie

Natali

Vitaliteitscoach en leefstijldiëtist

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor en kiezen voor vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl. Vital2Work biedt diverse diensten aan die gericht zijn op de leefstijlfactoren: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Stress. De diensten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en wij willen met onze diensten een belangrijke schakel zijn om de vitaliteit van je medewerkers te vergroten.

Vital2Work
Grote voort 247
8041 BL Zwolle
T 085-0655319
E onlinetraining@vital2work.nl
Kvk 63822199