Voordelen online training gezonde voeding

Voordelen online training gezonde voeding

 

Gezonde voeding draagt bij aan onze vitaliteit, productiviteit en er valt enorme gezondheidswinst mee te behalen. Hoe kan je voeding invloed laten hebben in het verbeteren van jouw gezondheid en inzetbaarheid? Dit wordt vaak als iets moeilijks ervaren, maar eigenlijk is het heel makkelijk. 

 

Voeding is belangrijk voor de goede werking van vele lichaamsfuncties. Zo kun je uit voeding energie halen om de dag mee door te komen en er bijvoorbeeld je spieren mee te herstellen na belasting. 

 

In de online trainingen van Vital2Work wordt voeding uitgebreid behandeld. Door deze training te volgen spijker je jouw kennis bij en er worden diverse tips, recepten en video’s met je gedeeld. Moeite met gezonde keuzes maken in de supermarkt? In de trainingen is ook een ‘Supermarktsafari’ verwerkt. Ook voor deelnemers met de wens om wat gewicht kwijt te raken is er veel materiaal aanwezig. Zo wordt er een compleet weekmenu met je gedeeld wat je kunt gebruiken als je gewicht wil kwijtraken. 

 

Ben je benieuwd naar wat onze online trainingen op het gebied van gezonde voeding nog meer te bieden hebben? Neem contact met ons op! 

 

 

Contact

Genoeg manieren om het tij te kunnen keren! Meer informatie over een gezonde leefstijl?

NEEM CONTACT OP

Onze specialisten

Benieuwd naar onze specialisten op het gebied van vitaliteit? Ontmoet hier onze bedrijfsspecialisten.

Marleen

Vitaliteitscoach- en trainer

Jamie

Vitaliteitscoach- en trainer

Maurice

Adviseur Verzuim en vitaliteit

Zoë

Leefstijldiëtist & Product development

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor en kiezen voor vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl. Vital2Work biedt diverse diensten aan die gericht zijn op de leefstijlfactoren: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Stress. De diensten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en wij willen met onze diensten een belangrijke schakel zijn om de vitaliteit van je medewerkers te vergroten.

Vital2Work
Grote voort 247
8041 BL Zwolle
T 085-0655319
E onlinetraining@vital2work.nl
Kvk 63822199