Hoe een online training ‘bewegen’ kan bijdragen aan een actieve en fitte organisatie

Hoe een online training ‘bewegen’ kan bijdragen aan een actieve en fitte organisatie

 

Een inactieve levensstijl brengt veel problematiek met zich mee. Wist je dat er jaarlijks 6000 Nederlanders overlijden aan aandoeningen gerelateerd aan bewegingsarmoede? Het blijkt aan alles dat de mens eigenlijk niet is gemaakt voor een zittend bestaan. Op lange termijn kan een inactieve leefstijl zorgen voor chronische ziekten zoals diabetes mellitus type 2 en hart- en vaataandoeningen. Het voorkómen van deze risico’s zou op zich al voldoende reden moeten zijn om je beweging op niveau te houden. Maar er zitten ook diverse voordelen aan wél voldoende bewegen. 

 

Wij sommen een aantal voordelen van bewegen voor je op:

  1. Meer bewegen = minder stress
  2. Met bewegen verbrand je meer calorieën. Óók op momenten dat je stil zit verbrand je meer doordat je verbranding door regelmatig bewegen hoger blijft
  3. Meer bewegen = meer conditie
  4. Regelmatig bewegen heeft een positief effect op je bloeddruk
  5.  

Dit zijn slechts vier van de eindeloze voordelen die regelmatig bewegen ons biedt. En hoe mooi zou het zijn om bewegen te bewerkstelligen door meer bewegen te promoten binnen jouw organisatie! We bewegen al voldoende bij ten minste 150 minuten matige of zware intensieve inspanning per week, verspreid over diverse dagen. 

 

De online trainingen van Vital2Work kunnen bij het promoten van beweging en verspreiden van kennis uitkomst bieden. Er worden in deze trainingen enorm veel kennis en positieve effecten gedeeld met de deelnemers. Ook zijn er diverse oefeningen in de training aanwezig, inclusief video om thuis of op kantoor mee te bewegen. Recepten voor en na het sporten worden in het magazine van de cursus ook met de deelnemers gedeeld. 

 

Benieuwd naar de online vitaliteitstrainingen van ons? Neem contact met ons op! 

Contact

Genoeg manieren om het tij te kunnen keren! Meer informatie over een gezonde leefstijl?

NEEM CONTACT OP

Onze specialisten

Benieuwd naar onze specialisten op het gebied van vitaliteit? Ontmoet hier onze bedrijfsspecialisten.

Natali

Vitaliteitscoach en leefstijldiëtist

Maurice

Adviseur Verzuim en vitaliteit

Marleen

Vitaliteitscoach- en trainer

Zoë

Leefstijldiëtist & Product development

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor en kiezen voor vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl. Vital2Work biedt diverse diensten aan die gericht zijn op de leefstijlfactoren: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Stress. De diensten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en wij willen met onze diensten een belangrijke schakel zijn om de vitaliteit van je medewerkers te vergroten.

Vital2Work
Grote voort 247
8041 BL Zwolle
T 085-0655319
E onlinetraining@vital2work.nl
Kvk 63822199