5 redenen waarom online trainingen veel effect hebben

5 redenen waarom online trainingen veel effect hebben

 

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht gegeven aan diverse leefstijlfactoren. Mensen kampen steeds vaker met overgewicht, slaaptekort of ervaren veel stress. Er wordt steeds meer gezocht naar aanpassingen in de leefstijl om dit soort problematiek te voorkomen. Online trainingen kunnen hierbij uitkomst bieden. Wij sommen 5 redenen op hoe de online trainingen zoveel effect kunnen hebben. 

 

Toegankelijk

Waar vroeger een informatieavond, themapresentaties en fysieke rondleidingen nodig waren om mensen kennis bij te brengen is dit anders bij de online trainingen. Bij de online trainingen heb je vanaf je computer, tablet of telefoon toegang tot al de magazines, filmpjes, tips en quizzen die Vital2Work te bieden heeft. Hoe laat, waar en wanneer? Dat bepaal je zelf!

 

Informatief

De trainingen zijn niet alleen erg leuk om te doen, maar ook enorm informatief. De problematiek die kan ontstaan bij bijvoorbeeld een incomplete voeding, te weinig slaap of te veel stress wordt beschreven. Er worden in de trainingen diverse oplossingen geboden om deze problematiek tegen te gaan of zelfs te verhelpen. Zo helpen wij je met goede informatie op weg naar een vitalere variant van jezelf.

 

Coaching

Iedereen die toegang heeft tot de online trainingen kan gebruik maken van de chatfunctie in de website. Mochten er vragen zijn over bepaalde onderwerpen, het inloggen of is er behoefte aan extra informatie? Dan is er altijd een voeding- en leefstijlprofessional die bezoekers te woord kunnen staan via de chatfunctie. Zo blijven er geen vragen onbeantwoord.

 

Actueel

Elke maand wordt er in het actualiteitenthema ingespeeld op trends en actuele content. Zo wordt er in januari bijvoorbeeld ingespeeld op ‘Dry January’, goede voornemens en vitaal thuiswerken. Zo blijf jij op de hoogte van het nieuws omtrent vitaliteit.

 

Effectgericht

Naast dat de trainingen leuk en informatief zijn is het nog belangrijker dat ze effect hebben. De trainingen van Vital2Work zijn er zo op ingesteld dat deelnemers op een laagdrempelige maar wel onderbouwde manier aan zichzelf kunnen werken. Door middel van quizzen en toetsen wordt er op een speelse manier geleerd over voeding, bewegen, slaap, stress, roken en nog veel meer!

 

Ben jij tijdens het lezen benieuwd geworden naar de online trainingen van Vital2Work? Vraag een gratis demo of vul het contactformulier in! 

Contact

Genoeg manieren om het tij te kunnen keren! Meer informatie over een gezonde leefstijl?

NEEM CONTACT OP

Onze specialisten

Benieuwd naar onze specialisten op het gebied van vitaliteit? Ontmoet hier onze bedrijfsspecialisten.

Nienke

Directeur & Adviseur bedrijfsvitaliteit

Natali

Vitaliteitscoach en leefstijldiëtist

Jamie

Vitaliteitscoach- en trainer

Terry

Gezondheidswetenschapper

Referenties

Deze bedrijven gingen u voor en kiezen voor vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Over Vital2Work

Vital2Work is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl. Vital2Work biedt diverse diensten aan die gericht zijn op de leefstijlfactoren: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Stress. De diensten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en wij willen met onze diensten een belangrijke schakel zijn om de vitaliteit van je medewerkers te vergroten.

Vital2Work
Grote voort 247
8041 BL Zwolle
T 085-0655319
E onlinetraining@vital2work.nl
Kvk 63822199